Fri frakt

Vi erbjuder fri frakt om du beställer för över 495 kr. Beställer du under 495 kr tillkommer det en fraktkostnad. Vi har tyvärr ingen möjlighet att skicka tårtor i dagsläget (enbart hämtning).

Leverans
Vid leverans av varor använder vi oss av Postnord MyPack Collect eller Varubrev. Alla varor packas och skickas från Göteborg. Försändelser skickas normalt nästkommande arbetsdag. Du meddelas när ditt paket skickats från oss och det levereras direkt till din brevlåda (små paket) eller till närmaste ombud. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst. Vi har tyvärr ingen möjlighet att skicka tårtor i dagsläget (enbart hämtning).

Företagskund?
MR Cakes hantverksgodis och presentaskar är uppskattade gåvor till personalen! Hos oss kan du checka ut som företagskund i kassan. Genom Klarna erbjuder vi betalning mot faktura och kort. I kassan kan du ange separat leverans- och fakturaadress. Om du har några frågor kring hur du beställer är du välkommen kontakta oss på kundservice@mrcake.se så hjälper vi dig!

Stora beställningar till företag mm / Företagsgåvor
Våra produkter är hantverk och produktionen är småskalig. Om du beställer som företag och vill beställa fler produkter än vi har tillgängligt i webbshopen just nu så kan du kontakta oss på kundservice@mrcake.se så hjälper vi dig att beställa stora mängder av valfri produkt (mycket stora ordrar innebär något längre leveranstid än normalt).


Ej uthämtade paket
Om MR Cake Retail AB får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig att betala ny frakt. Därför är det viktigt att ni uppger giltigt och korrekt leveransinformation. För beställningen som inte hämtas ut debiterar vi en kostnad på 195 kr för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Ej uthämtade paket räknas inte som hävning av ditt köp.

Utebliven orderbekräftelse
På grund av tekniskt fel eller andra omständigheter bortom vår kontroll kan din orderbekräftelse bli sen eller helt utebli. Om din orderbekräftelse dröjer mer än 30 minuter ber vi dig kontakta vår kundtjänst på kundservice@mrcake.se  

Din varukorg är tom.

Börja handla