MR CAKE ÄR ETT CAFÉKONCEPT
DÄR AMERIKANSKA BAKVERK
MÖTER SVENSKT FIKA.

MR Cake grundades 2017 av konditorduon Roy Fares och Mattias Ljungberg i Stockholm. Med en djup passion för hantverket, råvarorna och en stor kärlek till den svenska café-kulturen vill det erbjuda något extra för alla besökare. Med USA-inspirerade bakverk av högsta kvalitet och i en miljö med varm och skön hemmakänsla ska ett besök hos MR Cake vara något man minns och längtar tillbaka till.

MR Cake är inte bara ett vanligt fik, det är en upplevelse. Efter att ha rest över världen och upplevt kaffe och bakelser härifrån till evigheten, insåg Roy och Mattias att det perfekta cafét ännu inte fanns. Platsen de helst ville gå till, hade de inte hittat. Så de valde att skapa den själv, och bjuda in dig som gäst. Idag finns MR Cake både i Stockholm och Göteborg. Hösten 2021 valde Mattias Ljungberg att lämna MR Cake för att fokusera på eget. Idag drivs och ägs MR Cake av Roy Fares.

Roy Fares är en av Sveriges mest populära konditorer och har otaliga TV-framträdanden och kokböcker i bagaget. Han tar ofta inspiration från USA i sina bakverk och vann årets konditortävlingen 2010. Hans kokböcker United states of cakes och Sweet spots of New York har båda fått utmärkelsen världens bästa kokbok i VM för kokböcker.

Din varukorg är tom.

Börja handla