MR CAKE ÄR ETT CAFÉKONCEPT
DÄR AMERIKANSKA BAKVERK
MÖTER SVENSKT FIKA.

MR Cake klev in i konditorivärlden år 2017 tack vare den dynamiska entreprenören Roy Fares. Med en passion för hantverket, råvarorna och den svenska café-kulturen ville han skapa något utöver det vanliga för alla besökare. Med fokus på att erbjuda USA-inspirerade bakverk av högsta kvalitet i en varm och inbjudande atmosfär strävar MR Cake efter att skapa minnesvärda upplevelser som får gästerna att längta tillbaka.

När Roy Fares reste runt i världen och utforskade kaffekulturen och bakverkens smaker insåg han att det ultimata caféet ännu inte hade blivit tillverkat. Det var som om platsen han drömde om inte fanns, och då bestämde han sig för att skapa den själv. Han öppnade dörrarna till MR Cake och välkomnade dig som gäst till denna unika konditoriupplevelse. Idag finns MR Cake både i Stockholm och Göteborg.

Roy Fares, en av Sveriges mest framstående konditorer, har skapat sig en imponerande karriär med otaliga TV-framträdanden och populära kokböcker. Han tar ofta inspiration från USA när han skapar sina fantastiska bakverk och har blivit hyllad med utmärkelser som årets konditor 2010. Hans kokböcker "United states of cakes" och "Sweet spots of New York" har till och med blivit internationellt erkända som några av världens bästa kokböcker enligt VM för kokböcker.

Så låt dig förtrollas av Roy Fares och MR Cakes unika bakverk och upplev en konditoriupplevelse som sätter smaklökarna i extas. Välkommen till MR Cake, där Roy Fares skapar magi i varje tugga och där du kan njuta av en unik smakresa som får dig att längta tillbaka om och om igen.

Din varukorg är tom.

Börja handla